Bruidsstyling Heerenveen

Voor de mooiste dag van jouw leven!

Hoe ga ik te werk?

De bruiloft is voor de meeste mensen een van de mooiste dagen van hun leven. Voor jou binnenkort wellicht ook! Op een dergelijke dag is het belangrijk dat je je ook echt als een bruid voelt. Als jou bruidstyliste zorg ik ervoor dat je je de hele dag geen zorgen hoeft te maken om je haar en make-up.

Toen mijn trouwdag steeds dichterbij kwam, hebben we een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en make-up. Het was een erg gezellige en leuke avond en Cathy voelde precies aan wat mijn wensen waren! Enkele weken later heeft Cathy bij mij thuis haar en make-up gedaan voor de mooiste dag van mijn leven. Op deze -voor mij- superspannende dag bleef Cathy zo rustig, het was echt een fijn sfeertje. En heeft ze er iets prachtigs van weten te maken! Ik heb heel veel complimenten gehad over hoe ik eruitzag, en ondanks de vele gelukstranen die er gevloeid zijn, zaten make-up en kapsel ’s avonds laat nog steeds perfect.
Gerlien
Bruid

Een proefkapsel geeft rust

Niets is vervelender dan lastminute stress. Daarom plan ik met jou als aanstaande bruid voorafgaand aan de grote dag een proefsessie in. Je kunt een moodboard opsturen met bruidkapsels en make-up die je mooi vindt, zodat ik precies weet wat je wilt. Natuurlijk heb ik dan ook tips voor jou. Samen maken we er al een gezellig moment van en neem ik de tijd voor jou en je wensen.

De grote dag zelf! 

Op de dag zelf kom ik graag bij jou thuis op locatie. Ook kan ik het haar en make-up van je bruidsgasten verzorgen. Neem gerust telefonisch contact op en maak al je wensen bespreekbaar.

 

ADRES

Tjepkemastraat 22
8441 CE HEERENVEEN

OPENINGSTIJDEN

open op afspraak

AFSPRAAK MAKEN

bel 0623451142 

KVK

77420942