Knippen & stylen

Een knipbehandeling voor dames en heren incl. product, styling en een advies voor thuis. Eventueel kunt u uw haar vooraf heerlijk laten wassen en als u de salon geföhnd wilt verlaten kies dan voor 'wassen, knippen & modelföhnen'. 

Kleuren, high/lowlights & balayage

In salon Cathy wordt gewerkt met de producten van Perfect On People. De produten zijn vegan, silliconen vrij en PPD vrij. Ook heeft het een zeer beperkt ammonia gehalte en sommige kleuringen bevatten zelfs helemaal geen ammonia. Dit betekend dat een haarkleuring niet schadelijk is, fijn aanvoelt, niet chemisch ruikt en niet prikt/irriteert tijdens het inwerken. De high en lowlights worden niet meer met de bekende zilver folies gezet of plastic mutsjes, maar met WRAPIX. Papieren folies die niet zwaar aanvoelen in uw haar, niet heet worden en dus een stuk minder schadelijk zijn voor het haar. Bij salon Cathy is alles op het gebied van haarkleuring mogelijk. Samen maken we een kleurenplan waarin uw wensen centraal staan. We kijken hierbij naar lifestyle, contrastwaarde (licht/donker) en kleurtoon (koel/warm).

Wimpers & wenkbrauwen

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gezicht en geven u een verzorgde uitstraling. U kunt bij salon Cathy uw wenkbrauwen laten verven met reguliere verf of henna verf. Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna de nieuwste trend op wenkbrauw gebied. Het verschil met 'gewone' verf is dat niet alleen de haartjes worden geverfd, maar ook de huid. Voor 5 tot 10 dagen mits er niet te veel word gereinigd. Maar niet voor iedereen is henna geschikt, in overleg kijken we samen wat het beste bij u past. Daarna worden de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd, geknipt en verzorgd. Ook krijgt u advies mee voor thuis. De wimpers kunt u ook laten verven. Mooie diep zwarte wimpers, 6-8 weken lang.

Bruidskapsel & make-up, in de salon of op locatie.

De bruiloft is voor de meeste mensen een van de mooiste dagen van hun leven. Voor u binnenkort wellicht ook! Op een dergelijke dag is het belangrijk dat u zich ook echt als een bruid voelt. U kunt een moodboard maken met bruidkapsels en make-up die u mooi vindt, zodat salon Cathy precies weet wat u wilt. Voor bruiden vind er enkele weken voor de grote dag eerst een proefsessie plaats zodat u op de dag zelf alles los kunt laten. Tijdens een proefsessie wordt de tijd genomen om al uw wensen door te nemen en eventueel verschillende haarstijlen uit te proberen. Een proefsessie neemt ongeveer 2,5 in beslag.

Heeft u vragen, bent u opzoek naar meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan gerust telefonisch contact op! 

ADRES

Tjepkemastraat 22
8441 CE Heerenveen

OPENINGSTIJDEN

open op afspraak 

AFSPRAAK MAKEN

 06 23 45 11 42

KVK

77420942